Jul

Jag har haft en riktigt bra jul. Riktigt bra!

Några dagar innan jul åt jag litet julbord med A och T, lite presenter öppnades. A hade gjort ett brädspel till mig som var så fantastiskt vackert. Tre figurer, en tomte, en snöboll och en hare som gick runt i ett vinterlandskap (genom tunnlar) och tävlar om vem som kom först i mål. Det spelade vi. Jag tror att jag kom sist.

Jag jobbar julafton och juldagen. Långa pass. Åt julmat och julgodis och jobbade intensivt (jag hade inbillat mig att det skulle vara lugnt, i varje fall på julafton, men tji fick jag). Jag hade en öppen inbjudan att åka hem till en vän på julafton men jag var så trött efter jobbet att jag åkte hem, mös i soffan med tv och bok och somnade ganska tidigt.

Nu har jag åkt på en rejäl förkylning, hostar så jag nästan kräks, så sen igår är jag hemma sjuk. Hostan började på julafton och blev verkligen värre för varje dag som gick. Muskelvärk, svettningar, men max 37,9 i temp. Det är inte influensa i varje fall.

Jag blir hemma från jobbet i morgon också, nästa vecka ska jag bara jobba måndag och tisdag, sen är jag ledig en vecka så vi får se vart den här förkylningen tar vägen om det blir jobb eller inte. Jag är på bättringsvägen men samtidigt ska jag jobba med de mest känsliga patienterna på hela sjukhuset så vi får se.. Och jag får fortfarande rejäla hostattacker.

Julen var riktigt bra, mysig, lugn. Harmonisk. Mycket bättre än vad jag tror att den skulle bli. Jag har sett på tv, läst böcker, pusslat och byggt lite lego. 

Annonser

One thought on “Jul

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s