Nästa sommar

Sommarlovet är slut, skolan har börjat. A går i ettan och har ”läsläxa” varje vecka. Läxa som vi inte riktigt begripit hur vi ska göra med eftersom hon inte läser utan repeterar en inlärd ramsa. Men jag fick några tips på jobbet idag som vi ska klura vidare på.

Fröken känner jag mig trygg med. Hon är cirka trettio-trettiofem, har själv små barn (jag har kikat på hennes Facebooksida), A tycker att hon är för hård och säger till för mycket, jag tycker att hon är varm, har koll och är trevlig. Så jag är nöjd.

Det känns skönt att vardagen är tillbaka som den ska vara. Efter en rörig vår och sommar kan jag nu åter försöka hitta någon form av rutin och vardag i vår tillvaro.

T och jag har stämt av lite kring hur sommaren har varit. Jag är inte alls nöjd. Det blev för hackigt, ingen rytm, utan bara fram och tillbaka. Inför nästa sommar har jag infört regeln att när vi planerar vilka veckor det kan passa med semester så planerar vi redan då vilka veckor A ska bo på respektive ställe. Det kan förhoppningsvis bli bra.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s