Lättnad

Idag fick vi besked om att A:s röntgen såg bra ut. Jag har naturligtvis inte kollat hennes temp två gånger om dagen utan bara vid två tillfällen. 37,2 respektive 37,5. Men det känns som att det har lossnat lite. Hon är inte lika intensiv, inte lika påfrestande. Hon har haft en jobbig period sista månaderna och kanske har det lättat lite nu.

Planen framöver är att tala om för henne att röntgen såg bra ut. Att hon hade fint skelett. Och sen ska vi inte prata mer om benet i en månad. Klagar hon fortfarande sen får vi se vad vi hittar på.. Nu sista veckan har det varit otroligt mycket ont i benet, men det är ju inte konstigt, vi har pratat mycket om hennes ben också.

Annars rullar livet vidare. Det är mycket på jobbet. Vissa dagar känns det roligt, jag kan, jag är nöjd med mig och mina beslut. Andra dagar känns det som att jag har glömt bort allt jag eventuellt lärt mig någon gång. Självkänslan vad gäller min jobbkompetens är sen i höstas låg och när jag då samtidigt får ta större ansvar än jag någonsin gjort tidigare så blir det en stor krock.

Annonser

2 thoughts on “Lättnad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s