Intensiva dagar

Är som sagt på kurs.

Föreläsningar från 8.15-17.00 varje dag. Träffa nya människor (och tidigare kända) socialisera, nya kunskaper som ska haka på det jag redan kan, gamla kunskaper där det visar sig att jag missförstått, haft fel, för det kommit ny forskning som förändrat allt, där jag inte längre har koll.

Och på kvällen, försöka hitta någonstans att äta, helst inte McDonalds varje dag, inte bara godis, ringa hem, läsa bloggar, besvara mail, läsa bok, shoppa, se mig omkring på stan, begrunda det jag lärt mig under dagen. Mycket sent i säng.

Lägg till det en pågående skilsmässa, all oro kring boendet, den stora lättnaden när det löste sig, funderingar kring framtiden, vad behöver inhandlas, hur funkar det med underhåll, hur kommer dottern ta det när vi berättar för henne då jag kommer hem, tacksamhet mot maken som verkligen gör allt han kan för att detta ska bli bra.

Sommar sent, vaknar kanske två gånger per natt, tror att det är morgon, går upp, inser att det är natt, sommar om, drömmer att väckarklockan ringer, vaknar igen, klockan är 5.30, ingen idé att somna om.

Det är mycket nu.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s