Finaste dagen

Idag hade vi besök. Barndomsvän (heter det så när man lärde känna varandra på gymnasiet?) med familj. Vi gick på stan, torgmarknad, handlade blommor och annat, åt lax och glass och barnen lekte helt fantastiskt med varandra. Vi pratade om livet, kärleken, barnen, hus, jobb, sommaren..

Lilla skrutt har varit så fantastiskt duktig idag! Inte rädd för dammsugaren, utan ville till och med hjälpa till, har varit helt okej med att vi har jobbat på utan att kunna ägna oss så mycket åt henne, vilket hon brukar ha problem med. Och sen lekte hon alltså med en kompis på sitt rum utan inblandning av vuxna. Så stolt och impad av våra lilla tjej.

När gästerna åt drack vi gott kardemummakaffe, lutade oss tillbaka i soffan, såg på tecknat, och sen åkte vi och tittade på ett hus som är till salu, visning om en dryg vecka. Som vanligt ser det bättre ut på korten på hemmet, men… Vi ska helt klart anmäla oss till visningen.

När vi ändå var ute och åkte så tog vi bilen ner till Vänern så lillan skulle få se det stora vattnet och sen slog såklart tröttheten till och nu försöker maken få en motsträvig skrutt att sova.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s